NearbyGamers

Jyväskylän alue

History

Forum:

NearbyGamers General
HQ,DitV,TsoY. Kiinnostuneet voi heittää viestin
2008-03-06 08:07:04

Käyttääkö tätä härveliä täälläpäin kukaan aktiivisesti?

Periaatteessa olisi vinkeää tutustua paikallisiinkin porukoihin sen sijaan että pelaa samalla jengillä vuodesta toiseen.

Gamers posting in this discussion

If you can see this, you're blocking JavaScript. Or I broke the maps.
preload gamer marker preload gamer_group marker preload group marker
Looking for roleplayers
2008-03-09 19:16:33

Kyllähän täällä Jyväskyläläisiä löytyy. Itse pelaan sekä ystävien kanssa että käyn viikottaisessa maanantaisessa Kortepohjassa tapahtuvassa kokoontumisessa. Osoite: Taitoniekantie 9 D, yhdeksännen kerroksen kerhohuone, kello 19 ja siitä eteenpäin. Siellä on pari-kolme peliä jatkuvasti käynnissä.

HQ,DitV,TsoY. Kiinnostuneet voi heittää viestin
2008-03-10 13:39:34

Mikä porukka tuolla kortepohjassa kokoontuu? Kertokaa toki lisää )

Looking for roleplayers
2008-03-10 20:36:38

Nettisivu ei oikein arvosta ääkkösiä. Harmi.

Ihmiset: Suurin osa on yliopistoihmisiä. Tässä palvelussa ovat toistaiseksi kirjoilla Thalin ja minä. Minulla on blogi (http://thanuir.wordpress.com), samoin ainakin yhdellä muulla pelaajalla (http://opusinsania.livejournal.com). Suuri osa löytyy myös Last.fm:stä (http://www.last.fm/group/Ropeapina). IRC-kanava on #ropeapina, joka luultavasti sijaitsee IRCnetissä. En itse juurikaan roiku siellä.

Mukaan saa tulla kuka haluaa (vaikka ei yliopisto kiinnostaisikaan). Olen pelinjohtajana pelissä, johon voi yksinkertaisesti hypätä mukaan. Kuvaus siitä löytyy blogistani. DitV:iä tai TSoY:tä jos osaat ja haluat ja voit pitää, saat ainakin yhden pelaajan välittömästi. Luultavasti useammankin.

Tule ensi maanantaina vierailulle, jos kiinnostaa. Ei maksa mitään muuta kuin aikaa ja vaivaa (riippuen sijainnistasi). Tule paikalle noin 19, 9. kerros Kortepohjan D-talosta. Hissi vie 8.:een, siitä portaat ylös.

Jos kiinnostaa, voin yrittää tavata sinut kasvokkain. Opiskelen JYU:ssa, joten ajat ovat hieman rajoitetut, mutta voi sitä yrittää.

This Discussion is Closed

Discussions are closed and stop accepting new posts if a moderator closes them or 60 days of inactivity passes.